Dječji pametni sat

Pametni sat za djecu nije samo izvrstan poklon za dijete, već i genijalan dodatak za sigurnost vaše djece.

Dječji pametni sat radi samostalno, bez potrebe za telefonom, jer pruža vezu s roditeljskim telefonom s ugrađenom SIM karticom.

Dječji satovi imaju više funkcija – kamera za snimanje, telefonski poziv u hitnim slučajevima, GPS ili GPRS lokacija, primanje poruka, brojanje koraka itd. Oni su zamjena za više različitih uređaja u jednom.

Možda tražite nešto drugo? Na lageru imamo i nekoliko pametnih satova za odrasle.

Često postavljana pitanja o dječjim pametnim satovima?

Ima li pametni sat za djecu GPS?

Ovisno o modelu. Neki satovi imaju ugrađeni GPS prijamnik koji vam omogućuje daljinsko nadgledanje GPS položaja sata. Neki dječji pametni satovi određuju mjesto pomoću GPRS (telefonskog) signala. Provjerite značajke svakog sata.

Jesu li pametni dječji satovi vodootporni?

Samo su neki pametni satovi za djecu potpuno vodootporni. Naime, zbog različitih načina punjenja, te utora za SD kartice ili SIM kartice, nemoguće je da svaki sat bude u potpunosti vodootporan. Većina dječjih satova prikladni su za vlaženje, ali ne u potpunosti uronjeni ispod površine vode.

Koje je vrijeme isporuke pametnih dječjih satova?

Trudimo se da svi pametni dječji satovi budu uvijek na zalihi. Dakle, rok isporuke je 2 radna dana od narudžbe. Kad nam ponestane zaliha zbog povećane prodaje – tada obavještavamo kupce i obično treba 7-14 dana da primimo nove zalihe. Međutim, to se rijetko događa.

Koje je jamstveno razdoblje za pametne dječje satove?

Svi pametni satovi za djecu iz našeg prodajnog programa imaju jednogodišnje jamstvo. Za više informacija pozivamo vas da pročitate uvjete poslovanja i raspitate se o besplatnoj razmjeni proizvoda.