Pametni sat

Iako izgleda kao modni dodatak, pametni sat mnogo je više od toga. Sat je povezan sa pametnim telefonom i služi kao produžetak funkcija telefona.

Tako je moguće fotografirati pametnim satom, primati obavijesti s telefona (SMS, Facebook, Twitter), upozoriti vas ako predugo sjedite, izmjeriti puls i još mnogo toga.

Također nudimo pametne satove za djecu s kojima ćete u bilo kojem trenutku znati što vaše dijete radi, zove ga ili mu govori nešto na satu. Ugrađeni GPS sustav dodatno će se pobrinuti za sigurnost vašeg djeteta.

Možda tražite nešto drugo? Na raspolaganju imamo više pametnih narukvica.

Pogledaj više pametnih satova

Često postavljana pitanja o pametnim satovima

Može li se sat povezati s Android uređajem?

Da. Svi pametni satovi mogu se povezati s Android pametnim telefonom. Obično je minimalni zahtjev Android 4.3. Provjerite pojedini pametni sat ako ima li minimalnih zahtjeva.

Radi li pametni sat i s Apple telefonom?

Da. Pametni sat se putem Bluetooth tehnologije povezuje s vašim Apple pametnim telefonom. Za neke satove možda neće raditi sve funkcije pametnog sata na iPhoneu (zbog ograničenja na iPhoneu). Pročitajte upozorenja i minimalne zahtjeve za svaki pametni sat.

Ima li pametni sat GPS?

Ovisi o modelu. Neki pametni satovi imaju ugrađeni GPS prijamnik koji vam omogućuje daljinsko praćenje GPS položaja sata. Recimo Smart Kid Safe ili pametni sat MP LEN-12 GPSProvjerite među značajkama svakog pametnog sata.

Je li pametni sat vodootporan?

Samo su neki pametni satovi potpuno vodootporni. Recimo sportski pametni sat SPORT A6. Naime, zbog različitih načina punjenja, utora za SD kartice ili SIM kartice onemogućuju, da svaki pametni sat bude u potpunosti vodootporan. Većina satova prikladni su za vlaženje, ali nisu u potpunosti uronjeni ispod površine vode.

Koliko traje isporuka pametnog sata?

Trudimo se, da svi pametni satovi uvijek budu na zalihi. Dakle, rok isporuke je 2 radna dana od narudžbe. Povremeno nam zbog povećane prodaje ponestane zaliha – tada obavještavamo kupce i obično treba 7-14 dana, da primimo nove zalihe. Međutim, to se rijetko događa.

Koje je jamstveno razdoblje pametnog sata?

Svi pametni satovi iz našeg prodajnog programa imaju jednogodišnje jamstvo. Za više informacija pozivamo vas da pročitate uvjete poslovanja i raspitate se o besplatnoj razmjeni proizvoda.

Postoje li pametni satovi i za žene?

Sve pametne satove mogu koristiti i muškarci i žene. Međutim, postoje modeli koji se čine prikladnima isključivo za žene. Recimo Prestige Diamond ženski pametni sat.